Over ons

Over ons

Hier kunt U meer te weten komen over de afzonderlijke hulpkrachten die samen ons team vormen

Jasper van Tilburg

Hallo, ik ben Jasper van Tilburg. Ik ben 17 jaar en wonend in Nieuwerkerk. Mijn klasgenoten en ik hebben samen gekozen voor ouderenhulp in deze Corona tijd. Juist omdat we nu er voor elkaar moeten zijn. Wij vinden het fijn om mensen te helpen en een glimlach te bezorgen. Ik hou erg van koken en voetbal. De recepten van de site zijn dan ook van eigen hand! Eet smakelijk!

Jorg Hotkamp

Hallo, ik ben Jorg Holtkamp. Ik ben 16 jaar oud en ik woon in Burgh-Haamstede. Ik zit op Pontes Pieter Zeeman in het jaar 5 vwo. Ik hockey 3 dagen per week in Zierikzee en ik hou ook van tennis. Wij zijn er voor u om maaltijden te bezorgen en klusjes uit te voeren in en rondom uw huis. Wij zijn er klaar voor!

Philip Visser

Hallo, ik ben Philip Visser. Ik ben 16 jaar en woon in Zierikzee. Ik zit in 5 vwo op de Pontes Pieter Zeeman en werk daarnaast in de keuken bij Brasserie Maritime. Ik help U graag een handje, bijvoorbeeld met het bezorgen van boodschappen. Wilt U gebruik maken van een van onze services, aarzel niet om een afspraak te maken!

Bela de Bloeme

Hallo, ik ben Bela. Ik ben 16 jaar en woon in Dreischor. Ik zit net zoals mijn vrienden in 5 VWO op de Pontes in Zierikzee. Ik voetbal 3x per week en hou daarnaast ook van een spelletje of iets technisch gerelateerd op mijn computer (waaronder het maken van deze website). Samen met mijn vrienden hebben wij gekozen om ouderen door deze lastige tijd heen te helpen. Als U ergens hulp bij nodig heeft wat te maken heeft met computers of andere apparaten, sta ik voor U klaar! Samen komen we hier doorheen.

Advertentie